2008. május 19., hétfő

Ifjusági Konferencia Kiskőrösön

Október 21-től 23-ig feleségemmel Kiskőrösre utaztunk Novák Zsolt testvér autójával.Az emlitett napokon ők osztották meg velünk barátságos,szép otthonukat.Nagyon jól éreztük magunkat.A vendégszeretet biblikusan gyakorolják.Ezt tanulják a gyerekek is a szülőktől.Mint -egy 20 vendégnek a testi,lelki táplálékot bőségesen adta általuk az Úr ezekben a napokban.A konfit megelőzően 19-én délelőtt a Szertetotthonba hivtak szolgálni.Mély benyomást tett rám a több mint száz idős ember egy otthonban való lakozása.A 139 Zsoltárból és jelenések 2:10-ből volt számunkra az üzenet.MÉRLEG ÉS BIZTATÁS-(izsgáltál engem és ismersz,Légy hiv mindhalálig).Este Zsoltéknál volt imaközösség.Napközben idős Hajas és id.Katona és majd ifj.Katona tv-rel ápoltuk a testvéri közösséget.
Szombaton készültünk a konfira.Este az ÉLETHÁZ-ban evangélizációs alkalom volt.Kb.40 körül volt a létszám..Isten rávilágitott a büneinkre és meghallgatta a bünbánók imáját.
Vasárnap délelőtt a Kiskőrösi Bapt.Gyül-ben szolgáltam igehirdetéssel.Délután kezdődött a konferencia.Ifj Szász Sándor németo-i teológus tartott előadást.Majd hétfőn folytatta a megkezdett témát."Mit és miért higgyünk?"Fiatal tv-ünk előadása tartalmas volt. Amásodik téma tárgyalása Isten vezetése"-az én feladatom volt.(hétfőn és kedden).
Az előadások után szemináriumok voltak.Én a 20 plusz egynél Bukovszky Ákossal együtt ,feleségem Bukovszky Violával -Nők a családban -szemináriumot vezette.
Hétfőn este evangélizáció is volt.A többszáz fiatal sok imatémát de sok kérdést is hozott magával.Voltak ,akiknek kérdéseire Isten válaszolt,és imatámogatást kaptak .Mintegy 20 fiatalt úgy a szivünkbe fogadtunk,hogy sokáig fogjuk emlegetni őket Isten előtt.
Sokat jelentett nekünk Bukovszkiék,Péliék és Bradék látogatása .Irántunk való szeretetűk most is megnyilvánult.
Láng Emese missziónárus beszámo9lója nagyon hasznos volt.
A kiskőrösi testvérek sok vendéget fogadtak..Jól éreztük magunkat Katona Imrééknél.B.Isvánéknál és lLakatos Ottóéknál is,akik még meghivtak otthonukba és vendégül láttak.
Hála az Urnak az elmult hét minden áldásáért!
25-én hajnalban indultunk vissza Gyergyóba.Efraimmal jöttünk.Mivel neki tennivalói voltak Debrecenben,Érszőllősön,Ippon,Krasznán és Zilahon is ,meg-megálltunk,mig végül éjfélkor hazaértünk.A Bucsi hegységen át még havat is lláttunk.
Milyen jó az Úr.Meggyógyitott és igy nem volt fárasztó az út.Három hónappal ezelőtt ezt még nem gondoltam!
Címkék: isten, vezetése 2007-10-26 23:21:15 id. Veress Ernő hozzáaszólás: 1 Hozzászólás RSS

1
Borzási István2007-11-02 22:34:06
Az Isten vezetéséről szóló előadás ha meglenne CD-n, akkor szívesen meghallgatnám én is... Szükségem lenne rá! Borzási István

Nincsenek megjegyzések: